Märkätilojen remontit

Märkätilojen remontointi on taitolaji. Se voi herättää mielleyhtymän pitkästä evakkomatkasta, loputtomista yllätyksistä ja karanneista kustannuksista. Me toteutamme sauna- ja kylpyhuoneremontit sekä sertifioidut vedeneristykset laadukkaasti ja turvallisesti alusta loppuun saakka.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Lähdemme liikkeelle siitä, että kartoitamme nykytilanteen ja märkätilojen toimivuuden. Suunnittelemme yhdessä kanssasi tarvittavat muutostyöt ja mittaamme halutessasi alustavasti tilojen kosteuden jo ennen töiden aloittamista.

Suunnitelman pohjalta annamme sinulle arvion kustannuksista ja työn ajallisesta kestosta. Halutessasi saat lisäksi yhteistyökumppaniltamme 3d-mallinnetun suunnitelman pinta- ja kalustevalinnoista.

Märkätilojen vedeneristyksistä huolehtivat VTT-sertifioidut työntekijämme. Eristyksen tarkastaa yrityksemme ulkopuolinen taho niin halutessasi. Remontissa käyttämämme valu-, tasoite- ja kiinnikeaineet ovat ensiluokkaisia ja keskenään yhteensopivia. LVI-työt toteuttaa luotettava yhteistyökumppanimme.

Antaessasi kylpyhuoneesi Laatukarjalan käsiin voit olla varma siitä, että lopputulos on haluamasi kaltainen. Remontoidaan kodistasi parempi paikka asua!

TILAA ILMAINEN KARTOITUS

Pyydä meidät käymään ja katsomaan yhdessä remonttitarpeesi. Tarjoamme ilmaisen kartoituksen, jonka jälkeen lähetämme sinulle tarjouksen remontista. Suunnitellaan ja tehdään toimiva remontti yhdessä!

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero